meta bolic

Voel je weer fit en gezond met Metabolic Balance

Metabolic Balance is een compleet programma om je lichaam weer in balans te brengen. Als je een dieet aan het volgen bent kan het gebeuren dat je je minder gezond en fit voelt. Dit kan te maken hebben met het feit dat je van bepaalde voedingsstoffen te weinig binnenkrijgt. Veel diëten zijn koolhydraat beperkt of eiwitbeperkt. Dat is op zich prima, want daardoor sla je minder suikers en vetten op en verlies je als het goed is gewicht. Maar je moet je natuurlijk wel goed blijven voelen zodat je kunt blijven functioneren in het dagelijks leven. Als dat niet het geval is dan kan Metabolic Balance uitkomst bieden.

Voel je weer topfit met een persoonlijk voedingsadvies

Als je je aanmeldt voor het Metabolic Balance programma van AJ Skin Clinic gaan we allereerst een bloedtest doen. Hieruit komt hopelijk duidelijkheid aan welke stoffen jouw lichaam behoefte heeft. Als we dat weten gaan we aan de slag met een persoonlijk voedingsadvies om ervoor te zorgen dat je precies dat binnenkrijgt waar je behoefte aan hebt om je weer helemaal in balans te voelen. Het programma bestaat uit 4 fasen:

  1. Reiniging
  2. Ontgifting
  3. Het bereiken van je ideale gewicht
  4. Een gezond leven

Tijdens het gehele proces word je uiteraard intensief begeleid en kun je met al je vragen bij ons terecht.

Wil jij ook een gezond en uitgebalanceerd leven? Start met Metabolic Balance

Heb je al verschillende diëten geprobeerd en werkt het niet of alleen maar tijdelijk? Start dan nu met Metabolic Balance bij AJ Skin Clinic. Met dit uitgebalanceerde programma dat niet alleen aandacht heeft voor wat je eet maar voor je welzijn als geheel, is de kans van slagen aanzienlijk groter. Maak een afspraak voor een intake gesprek via telefoonnummer 085 743 01 22 of gebruik de planner op onze website om zelf een afspraak in te plannen. We leggen je tijdens de intake precies uit hoe het programma werkt en wat je van ons kunt verwachten. Samen gaan we werken aan jouw nieuwe, gezonde leven.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek