cryolipolyse

CRYOLIPOLYSE

Vet bevriezen… Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. De Cryolipolise behandeling maakt het mogelijk om plaatselijk vet te bevriezen.

Wat houdt de Cryolipolise behandeling in?
Tijdens de Cryolipolise behandeling bevriezen we je vet. Allereerst verwarmt het Cryolipolise apparaat je huid, waarna we het vet bevriezen. In het begin voelt dit erg koud aan, maar het koude gevoel neemt met de tijd af. Daarna kan je huid gevoelloos zijn door de kou.

Met ons nieuwe Cryolipolise apparaat kunnen we maar liefst 5 zones behandelen, waaronder zelfs de kin. Zeg maar: “Daag onderkin!” Jezelf vermaken tijdens de behandeling? Het is mogelijk om met z’n tweeën tegelijk behandeld te worden.
Drie weken na de behandeling zie je al mooi resultaat en het grote verschil laat zich al zien na 2 maanden. Voor het beste resultaat raden we aan om de behandeling 3 keer te ondergaan. Tussen iedere behandeling zitten 2 tot 3 maanden.

Is de Cryolipolise behandeling voor iedereen geschikt?
De Cryolipolise behandeling is geschikt voor iedereen met een maximale BMI van 30.

Heb je ook interesse in de Cryolipolise behandeling?
Wil je graag van je vet af, maar ben je al die verschillende diëten beu? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek vrijblijvend een intakegesprek in.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek