Dermamelan Intimate

Pigment kan zich overal vormen, dus ook in de intieme zones. Er kunnen allerlei
oorzaken zijn, maar het gevolg is misschien wel een onzeker gevoel. Denk aan
donkere oksels bijvoorbeeld of hyperpigmentatie in de schaamstreek. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier last van krijgen en er is helemaal niks om je voor te schamen!

Wat houdt de Dermamelan Intimate behandeling in?

Zoals een aantal andere behandeling, bestaat deze behandeling ook uit 2 delen. Het eerste deel voeren we uit in de praktijk en het tweede deel voer je thuis uit. Na een intakegesprek ga je naar de behandelstoel, waar je behandelaar een masker
aanbrengt op het te behandelen gebied. Dit masker blijft 3 uur zitten. Dit betekent
niet dat jij 3 uur lang in de stoel ligt. Nadat het masker is aanbracht, kan je gewoon
naar huis.

Het volgende contact moment is na 2 dagen. We bespreken telefonisch hoe het gaat en wat de tot nu toe behaalde resultaten zijn. Hierna is het jouw beurt. Je smeert dagelijks de pigmentremmer (een crème) tot ons volgende contactmoment, welke na 2 maanden plaatsvindt. Tijdens deze afspraak bespreken we of het behaalde resultaat voldoende is of dat er meer voor nodig is.

Is de Dermamelan Intimate behandeling voor iedereen geschikt?

De Dermamelan Intimate behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van hyperpigmentatie of huidveroudering in de intieme zones (oksels en schaamstreek).

Heb je ook interesse in de Dermamelan Intimate behandeling?

Ben je die donkere plekken in je oksels of schaamstreek beu? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en helpen we je zo verder.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek