afspraak

Maak direct een afspraak AJ Skin Clinic

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het telefoonnummer waarop wij doordeweeks bereikbaar zijn is: 085 743 01 22. Indien wij uw oproep niet direct beantwoorden, zijn wij wellicht in behandeling. U kunt in dat geval uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat en wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken online afspraak maken per e-mail (amersfoort@ajskinclinic.nl) of via het contactformulier op onze website.

Annuleren of verzetten

U kunt een afspraak telefonisch of via WhatsApp annuleren of verplaatsen op werkdagen op telefoonnummer 085 743 01 22 en 06 26 30 65 57

Hoe ver van tevoren moet een afspraak afgezegd worden?

Een afspraak dient u 48 uur van tevoren te annuleren. Bij tijdige annulering brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Te laat geannuleerd?

De kosten voor onze zorg houden wij graag zo laag mogelijk en hopen daarom op begrip voor deze maatregel. Behandelingen geven het beste resultaat als alle afspraken worden bijgewoond, zoals afgesproken met uw therapeut. Daarnaast had de therapeut in de tijd van afwezigheid een andere patiënt kunnen helpen.

Voor welke behandelingen geldt deze maatregel?

Het in rekening brengen van kosten voor het niet tijdig annuleren van afspraken geldt voor alle intake gesprekken en behandelingen die AJ Skin Clinic aanbiedt.

Welk bedrag wordt in rekening gebracht?

Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur waarbij 50% van de behandelkosten in rekening worden gebracht. Bij herhaaldelijk te laat annuleren wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek


  OPENINGSTIJDEN
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 9:00 – 20.30
  Woensdag 9:00 – 18.00
  Donderdag 9:00 – 20.30
  Vrijdag 9:00 – 18.00
  Zaterdag 9:00 – 16.00
  zondag Gesloten