vergoed

Huidtherapie behandelingen vergoed

AJ Skin Clinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), de huidtherapeut staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij de AJ Skin Clinic wordt er uitsluitend gewerkt met HBO opgeleide huidtherapeuten.

Indien u aanvullend verzekerd bent is het daarom mogelijk om in aanmerking te komen voor (deel) vergoeding van de behandelingskosten. Het is raadzaam om goed naar uw polis te kijken en te informeren bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding kan per verzekeraar verschillen.

Identificatieplicht in de zorg

De identificatieplicht in de zorg betekent dat u zich moet kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs wanneer u (cos)medische zorg ontvangt bij de AJ Skin Clinic.

Deze plicht komt voort uit de Wet gebruik Burgerservicenummer in de zorg. De reden dat de identificatieplicht is ingevoerd om misbruik met zorgpassen te voorkomen. De identificatieplicht geldt voor iedereen vanaf 14 jaar. Het is belangrijk om te bewijzen dat u degene bent die bij het BSN hoort.  Wanneer u bij ons een afspraak heeft, vragen wij daarom naar uw identiteitsbewijs tijdens het intakegesprek.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek


  OPENINGSTIJDEN
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 9:00 – 20.30
  Woensdag 9:00 – 18.00
  Donderdag 9:00 – 20.30
  Vrijdag 9:00 – 18.00
  Zaterdag 9:00 – 16.00
  zondag Gesloten