Rimples

Fractional laser

Krijg jij steeds meer last van fijne lijntjes en beginnende rimpels? Dan is fractional laser een heel goede manier om die te verminderen. Fractional laser is een behandeling die onder andere wordt gebruikt om littekens te vervagen. Maar de behandeling wordt ook toegepast als anti-aging. Hierdoor wordt de huidconditie verbeterd en krijgt je huid een frisse, gezonde uitstraling. Fractional laser is een veilige en effectieve behandeling voor iedereen die graag een gladdere en jongere huid wil hebben.

Hoe werkt fractional laser?

Bij fractional laser wordt een compacte bundel hitte diep in de huid gebracht. Dit gebeurt op een zorgvuldige en gecontroleerde manier. De huid gaat vervolgens aan het werk om dit gebied te herstellen. Dat gebeurt door de aanmaak van elastine en collageen. Het mooie daarbij is niet alleen het behandelde gebied, maar ook het omliggende gebied zich herstelt. De diepere lagen van de huid worden vernieuwd, maar ook de oppervlakte van de huid verbetert zichtbaar door fractional laser. De behandeling kan als onprettig ervaren worden. Na de behandeling wordt de huid goed gekoeld met coolpacks om de pijnsensatie te verminderen.

Voordelen van fractional laser

Fractional laser is een snelle en effectieve behandeling tegen rimpels, lijntjes en oneffenheden van de huid. Het grote voordeel is dat de huid zich heel snel herstelt. De herstelperiode na de behandeling is 14 dagen. Na 2 tot 4 maanden is er een optimaal resultaat te zien. Fractional laser werkt ook preventief. Het verbetert namelijk de conditie van de huid. Zo is de huid minder gevoelig voor rimpelvorming en behoud je een jeugdige en frisse uitstraling. De behandeling is ook geschikt voor het verminderen van (acne) littekens. Hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bepalen, overleg je met je behandelend huidtherapeut.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek