micro skin polish

MicroSkinPolish

Acne, grove poriën, rimpels… Soms zou je willen dat je ’s avonds een wens deed en dat je ’s ochtends wakker werd met een perfecte huid. Helaas kan dat niet. Een perfecte huid kost nou eenmaal tijd en aandacht, maar wij hebben misschien wel de perfecte behandeling voor jou!

Wat houdt de MicroSkinPolish behandeling in?

De MicroSkinPolish is een 3-in-1 behandeling van 45 minuten, bedoeld om acne, grove poriën, rimpels en littekens te verbeteren

Stap 1: Microdermabrasie

De eerste stap bestaat uit microdermabrasie, waarbij dode en oude huidcellen worden verwijderd. Daarnaast stimuleren we tijdens de deze stap de aanmaak van collageen en elastine. Op deze manier maken we je huid klaar voor de volgende stappen.

Stap 2: Low Level Laser Therapy (koude laser)

In de 2e stap voeren we een koud laserbehandeling uit. Dit zorgt op een pijnloze manier voor huidverjonging en stimuleert tegelijkertijd de doorbloeding. Tijdens deze stap pakken we ook de oneffenheden in je huid aan, dit doen we met hyaluronzuur.

Stap 3: Skin polishing

Tijdens de laatste stap word je verwend met een heerlijke massage met de polishing stick. Dit doen we in combinatie met een serum dat vitaminen, antioxidanten, tamanu olie en SPF 30 bevat.

Het resultaat is een egale, gladde huid met een goede doorbloeding en actieve huidcellen. Al na circa 6 behandelingen is het resultaat goed te zien, maar voor het beste en een blijvend resultaat raden we aan om de behandeling 1 keer per maand te ondergaan.

Is de MicroSkinPolish behandeling voor iedereen geschikt?

De MicroSkinPolish behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van acne, rimpels, grove poriën of littekens.

Heb je ook interesse in de MicroSkinPolish behandeling?

Wil je graag van je acne, grove poriën of rimpels af? En wil je een huidverjongende behandeling, maar dan wel op een pijnloze manier? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en helpen we je zo verder.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek