Aquaglo Plus

AquaGlo plus

Een instant glow krijgen, wat willen we nog meer? Iedere dag kijken we in de spiegel en zien we wel iets wat ons stoort. Dat ene vlekje, rimpeltje of een niet egale huid. Voor elk probleem hebben we weer een andere behandeling nodig. Moeten we dan maar in de huidpraktijk gaan wonen? Of is het met één type behandeling ook op te lossen? Het verlossende antwoord: ja, dat kan zeker! De AquaGlo plus is een unieke alles in één hydradermabrasie behandeling.

Wat houdt de AquaGlo plus behandeling in?

De AquaGlo Plus wordt aangedreven door vacuümkracht en kan daardoor de huid intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren. Maar wacht, het houdt namelijk niet op! Tijdens de behandeling verwijderen we ook onzuiverheden en dode huidcellen tot diep in de poriën. Bovendien is het een vorm van pijnloze huidverjonging, met als resultaat een directe glow op je huid. Dit alles gebeurt in slechts één sessie. De wonderen zijn echt de wereld nog niet uit!

Een leuk feitje: alle onzuiverheden worden opgevangen. Na de behandeling kan je zien hoeveel onzuiverheden uit de huid zijn verwijderd.

Is de AquaGlo plus behandeling voor iedereen geschikt?
De AquaGlo Plus-behandeling is geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en zelfs iedere huidskleur en daarmee dus geschikt voor iedereen. Bovendien is de behandeling geschikt voor alle soorten huidproblemen. Ben je in verwachting? Zelfs dan mag je deze behandeling ondergaan.

Heb je ook interesse in een Aqua Glo Plus behandeling?

Ben je het zat om voor ieder huidprobleem weer een andere huidbehandeling moet ondergaan? Wil je dat je zoektocht naar de ‘perfecte huidbehandeling’ eindelijk eens tot een einde komt? Dan ben je aan het juiste adres! Heb je interesse, of wil je eerst wat meer informatie? Boek dan zeker een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en je zo verder helpen.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek