Age Element

Huidveroudering; de één heeft er vrede mee, de ander onderneemt het liefst direct actie. Huidtherapeuten kunnen niet toveren, maar wat we wel kunnen; ervoor zorgen dat je stralend ouder wordt!

Wat houdt de Age Element behandeling in?

De Age Element behandeling is een behandeling van Mesoestetic en heeft als doel het verminderen van rimpels, het verstevigen en verstrakken van de huid en het egaliseren van de huidskleur. We beginnen de behandeling met een intensieve reiniging. Tijdens de behandeling worden de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen gestimuleerd, terwijl dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd.

Voorafgaand aan de behandeling beantwoordt u verschillende vragen over uw huid in een vragenlijst die u via een app kunt invullen. Aan de hand van de resultaten die voort komen uit deze behandeling worden de juiste producten voor huid geselecteerd. Er wordt een keuze gemaakt uit vier verschillende boosters en twee verschillende maskers. Welke ervoor u worden ingezet is dus afhankelijk van de resultaten uit de vragenlijst. De behandeling is dus erg persoonlijk en op maat! Vervolgens sluiten we de behandeling af met een fijne huidverzorging, zodat je weer verzorgd de deur uit gaat!

Is de Age Element behandeling voor iedereen geschikt?

De Age Element behandeling is voor iedereen die ouder wil worden met een mooie en gezonde huid.

Heb je ook interesse in de Age Element behandeling?

Wil jij ouder worden met een mooie en gezonde huid? Heb jij behoefte aan het verminderen van je rimpels of het verstevigen van je huid? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en helpen we je zo verder.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek