Mela peel tegen hyperpigmentatie

De meest voorkomende oorzaak van hyperpigmentatie is blootstelling aan zonlicht: dit licht zorgt immers voor de aanmaak van melanine. Deze stof kan gezien worden als een natuurlijke huidbeschermer tegen UV-straling.

Overmatige blootstelling aan natuurlijk licht verstoort de aanmaak van melanine waardoor hyperpigmentatie ontstaat. Als pigmentvlekken zich gaan ontwikkelen kunnen deze overigens nog erger worden door melasma (zwangerschapmasker), sproeten, ouderdomsvlekken en post-inflammatoire hyper pigmentatie.

Mela Peel behandeling

Helaas verdwijnen deze symptomen niet vanzelf. AJ Skin Clinic biedt daarom de mela peel aan van het merk Dermaceutic. De behandeling zal altijd gepaard gaan met een thuisadvies, waarbij het zeer van belang is dat u het advies van uw behandelaar zult volgen. De mela peel bevat actieve bestanddelen die ervoor zullen zorgen dat de pigment aanmaak zal verminderen. De bovenste huidlaag zal worden verwijderd waardoor de kans bestaat dat de huid kan gaan vervellen. Ook zal de huid een mooie algehele huidverbetering krijgen waardoor de huid steviger zal worden met een gezonde uitstraling.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek