onix

ONIX

Huidverstrakking en anti aging door Radiofrequentie Microneedling

Als je huid zijn stevigheid verliest, ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. Gelukkig is er een manier om dat probleem te verhelpen. Radio frequente microneedling, kortweg RF needling genoemd, is een effectieve en veilige methode om de huid te verjongen en te verstevigen. Het is eigenlijk een combinatie van twee verschillende methodes: RF en microneedling. Bij microneedling worden minuscule gaatjes in de huid gemaakt, waardoor er meer elastine en collageen wordt aangemaakt. Bij RF wordt gebruik gemaakt van verwarming om het collageen te laten samentrekken en fibroblasten te activeren. Door deze twee methodes gelijktijdig toe te passen, wordt het effect optimaal versterkt.

Hoe werkt RF Microneedling?

De RF microneedling van ONIX brengt micronaaldjes diep in de huid zonder de oppervlakte daarbij te beschadigen. De energiebundel van de RF stimuleert de wondgenezing in de diepere huidlagen. Er wordt meer collageen geproduceerd, zodat de huid elastischer wordt. Ook wordt de productie van elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. De talgproductie wordt daarentegen juist geremd. Daarom is RF microneedling ook heel geschikt om acne te behandelen. De behandeling brengt de huid weer in optimale conditie, zodat fijne lijntjes en rimpels verminderen of verdwijnen. De behandeling is gevoelig en wij raden het gebruik van verdovende crème ten zeerste aan.

Voordelen van RF microneedling

RF microneedling is geschikt voor alle huidtypes en kan het hele jaar door worden toegepast. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en warm en strak aanvoelen. Dit verdwijnt meestal al binnen een dag. De herstelperiode is dus minimaal. Meestal zijn er een aantal RF microneedling behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Dit kan per persoon verschillen. RF Microneedling is een behandeling die wordt gebruikt om huidproblemen te verhelpen of te verbeteren en de huid te verjongen en te verfrissen. Het voordeel van RF Microneedling ten opzichte van laser is dat de diepere huidlagen beter worden bereikt.

 

 

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek