Spanish Glow/Lift Behandeling

Ontdek de nieuwste toevoeging aan ons assortiment bij AJ Skin Clinic: de Spanish Glow/Lift-behandeling. Deze behandeling belooft niet alleen een buitengewone ervaring, maar ook opvallende resultaten voor jouw huid.

Ontdek de kracht van onze RRS® HA Long Lasting-gel, speciaal ontwikkeld om jouw huid te revitaliseren en verjongen. Onze unieke formule biedt een perfecte balans om jouw huid te vullen, liften en onmiddellijk te verfrissen, terwijl het tegelijkertijd langdurige huidverbetering stimuleert.

Wat maakt onze RRS® HA Long Lasting zo bijzonder?

Het combineert de voordelen van een filler en een skinbooster, wat betekent dat je kunt genieten van een complete gezichtsverjonging in slechts één sessie. Onze innovatieve Unheating Crosslinking Technology (UHI) garandeert dat onze gel uiterst stabiel en zuiver is, voor optimale resultaten en veiligheid voor jouw huid.

Onze behandeling, uitgevoerd met behulp van de 7-puntstechniek, duurt slechts 10-15 minuten en biedt direct zichtbare resultaten, met langdurige huidverbetering na verloop van tijd.

Wat betekent dit voor jou?

Met RRS® HA Long Lasting kun je genieten van een voortdurend stralende, volle en gehydrateerde huid met slechts 3-4 sessies per jaar. Ideaal voor diegenen die de eerste tekenen van huidveroudering ervaren en streven naar een stevigere, stralende huid.

Onze uitgebreide behandeling omvat:

  • 1 sessie RRS HA Long Lasting
  • 2 sessies RRS HA EYES
  • 2 sessies RRS Tensorlift

Deze combinatie van behandelingen biedt tal van voordelen, waaronder direct zichtbare resultaten, verbetering van de huidkwaliteit, verhoging van de huidelasticiteit, huidverstrakking en versteviging, en natuurlijk een stralende huid. Met de Spanish Glow/Lift-behandeling van AJ Skin Clinic ben je verzekerd van een uitstekende ervaring en indrukwekkende resultaten.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek