tatoeage-verwijderen

Een tatoeage verwijderen door middel van laseren

Wil jij een tatoeage laten verwijderen? Dat is heel goed mogelijk met de Q-swiched laser. Hiermee worden bestaande tatoeages verwijderd of vervaagd. Er zijn verschillende redenen om een tatoeage te laten verwijderen. Misschien heb je hem al een tijd geleden laten zetten en is hij niet meer zo scherp. De tatoeage kan ook slecht gezet zijn of niet meer bij je passen. Gelukkig kun je hem dan op een goede manier weg laten halen. Het voordeel van de Q-switched laser is dat je er allerlei soorten tatoeages mee kunt verwijderen zonder littekens achter te laten.

Wat is een Q-switched laser?

Een Q-switches laser geeft snelle lichtimpulsen. Die duren maar een fractie van een seconde en hebben een hoge energie. De tatoeage neemt deze lichtimpulsen op, waardoor het pigment in kleine deeltjes wordt gebroken. Die deeltjes worden vervolgens door het lichaam zelf verwijderd. De behandeling is niet pijnlijk. Mocht het toch gevoelig zijn, kan de huid verdoofd worden met een verdovende zalf.

Na de behandeling heeft de huid tussen de 10 en 14 dagen nodig om te herstellen. Afhankelijk van de wens, tatoeage, kleur, inktsoort en locatie wordt een inschatting gemaakt hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om de tattoo (volledig) te vervagen.

Voordelen van Q-switched laser

De Q-switched laser verwijdert ook donkere kleuren effectief. Een tatoeage met veel zwart, groen of blauw is daardoor goed te behandelen. De huidspecialist geeft je persoonlijk advies en vertelt je hoeveel behandelingen er nodig zijn om je tatoeage helemaal te vervagen. Zo hoef jij je niet langer te storen aan je tatoeage, omdat deze niet meer zichtbaar is. Door middel van laseren is het verwijderen van een tatoeage mogelijk voor iedereen.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND
 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek