littekens verwijderen

Acne littekens, grove poriën en algemene littekens verminderen en verwijderen met fractional laser

Heb jij last van storende littekens door acné of littekens die op een andere manier zijn ontstaan? Dan is fractional laser een goede oplossing. Fractional laser is een veelzijdige behandeling om de huid te verjongen en te verbeteren. De laser bewerkt de diepere huidlagen om vernieuwing daarvan de stimuleren. De huid wordt voller en krijgt zijn veerkracht terug door de aanmaak van elastine en collageen. Daarom is fractional laser geschikt voor iedereen die de conditie van de huid optimaal wil behouden of verbeteren. De behandeling is niet pijnlijk en kan aanvoelen als kleine speldenprikjes.

Littekens en grove poriën

Fractional laser wordt onder meer gebruikt om littekens van acne te verwijderen. Ook dieperliggende acne littekens vervagen of verdwijnen door de behandeling. Maar ook andere littekens of grove poriën worden verminderd door fractional laser. Daarnaast heeft fractional laser een verjongend effect en is daarom ideaal als anti-aging en anti-rimpel behandeling. Fijne lijntjes zijn niet meer zichtbaar. Bovendien werkt de behandeling ook preventief, waardoor nieuwe rimpels worden voorkomen. De conditie van de huid wordt geoptimaliseerd. Je huid wordt strakker en krijgt een frissere uitstraling.

Waarom zou je kiezen voor fractional laser?

Fractional laser is een veilige behandeling, die snel verloopt en geen complicaties heeft. De hersteltijd is maar kort: zo’n 2 tot 4 dagen. Bij fractional laser wordt er gebruik gemaakt van minuscule bundels hitte, die gecontroleerd worden toegepast in de huid. Je lichaam herstelt deze schade en vervangt daarbij het ook het collageen rondom de behandelde plek. De huid gaat er gezonder uitzien en fijne lijntjes vervagen. Bovendien wordt de oppervlakte van de huid ook vernieuwd. Fractional laser is een veilige behandeling met een goed resultaat. Na 2 tot 4 maanden worden de resultaten van de behandeling optimaal zichtbaar.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

CONTACTFORMULIER


  OPENINGSTIJDEN
  Maandag Gesloten
  Dinsdag 9:00 – 20.30
  Woensdag 9:00 – 18.00
  Donderdag 9:00 – 20.30
  Vrijdag 9:00 – 18.00
  Zaterdag 9:00 – 16.00
  zondag Gesloten