mesoeclat-behandeling

Mesoeclat

Huidveroudering hoort nou eenmaal bij het leven, maar soms begint het simpelweg té vroeg… Gelukkig is hier genoeg aan te doen. De Mesoeclat behandeling helpt je de fijne lijntjes in je gezicht aan te pakken!

Wat houdt de Mesoeclat behandeling in?

De Mesoeclat behandeling is een anti-aging behandeling, waarbij de bovenste huidlaag wordt vernieuwd. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor krijg je een fijnere huidstructuur.

Allereerst reinigen we je huid, om daarna een peeling aan te brengen van Mesoeclat. Na de peeling masseren we een ampul in de huid. Ook de ampul is van Mesoeclat. Daarna is het tijd voor een Crystal Fiber vliesmasker.

Deze behandeling is prima om slechts één keer te ondergaan, want ook dan kom je thuis met een stralende huid. Wil je dat de behandeling een diepere werking heeft? Dan raden we aan om voor een kuur van 5 behandelingen te kiezen. Tussen de behandelingen zit telkens 2 weken.

Is de Mesoeclat behandeling voor iedereen geschikt?

De Mesoeclat behandeling is geschikt voor iedereen met symptomen van huidveroudering.

Heb je ook interesse in de Mesoeclat behandeling?

Heb je iets te vaak genoten van de zon of zonnebank en wil je de schade aan je huid beperken? Of wil je misschien eerst wat meer informatie over de behandeling? Boek dan een vrijblijvende eerste afspraak. Dan kunnen we alvast je vragen beantwoorden en helpen we je zo verder.

AJ SKIN CLINIC IS AANGESLOTEN BIJ ALLE ZORGVERZEKERAARS IN NEDERLAND

 

CONTACTFORMULIER