Behandeltraject bij AJ SkinClinic

Elke klant bij AJ SkinClinic start met een gratis intake. Tijdens het intakegesprek zullen we goed naar uw huid kijken en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. We zullen uw klachten, wensen en verwachtingen bespreken en er is ruimte voor het stellen van al uw vragen. Iedere huid is anders en dit vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. De huidtherapeuten van AJ SkinClinic zullen
uitleggen welke behandeling(en) en producten het meest geschikt zijn voor uw huid en welke nazorg essentieel is om tot het gewenste resultaat te komen. Alle informatie betreft de nazorg krijgt u ook op papier mee zodat u dit thuis rustig kunt nalezen.

U krijgt altijd een eerlijk advies over de behandelingen en het te verwachten resultaat.

Na de behandeling houden wij graag contact met u om te kijken hoe de huid reageert op de behandeling en om u goed te kunnen begeleiden.

Een afspraak inplannen

Plan via onderstaande link een afspraak in voor een behandeling.
Komt u voor het eerst? Kies dan voor een intake.
Wilt u direct daarna behandeld worden? Kies dan voor een intake + behandeling Weet u nog niet welke behandeling geschikt is voor u? Kies dan voor intake + behandeling op advies Voor het inplannen van een afspraak voor cryolipolyse of laserontharing kunt u het beste even bellen, mailen of een WhatsApp bericht sturen.

De huidtherapeuten van AJ SkinClinic kunnen dan beoordelen hoeveel tijd er nodig is voor deze afspraak.