Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Acne behandeling - mee-eters, puistjes, talgkliertjes.

ACNE

Acne 2018-03-13T08:30:03+00:00

AJ Skin Clinic

Acne, veel mensen brengen dit in verband met puistjes en de pubertijd. Maar wat is acne eigenlijk? En wat kan een acne behandeling AJ skin clinic betekenen voor mensen met acne?

Over acne

Wie last heeft van acne, heeft last van ontstoken talgkliertjes in de huid. Door deze ontsteking ontstaan mee-eters en puistjes. Veel talgkliertjes zitten op het gezicht en rug, waardoor juist op die plekken acne ontstaat. Vaak ontstaat acne in de puberteit door hormonale veranderingen. Maar ook door genetische factoren, ondervoeding, stress en het Polycysteus ovarium syndroom kan acne ontstaan. Daarnaast kan cosmetica een boosdoener zijn. Acne kan op iedere leeftijd voorkomen, zelfs bij baby’s. Al is het bij baby’s meestal heel onschuldig. Er zijn veel misverstanden over acne. Acne is namelijk niet het gevolg van het eten van varkensvlees, chocola of veel vet. Voor mensen met acne kan de acne behandeling Amersfoort uitkomst bieden.

Over de acne behandeling Amersfoort

De SkinTech® Easy TCA® peeling, is een combinatiepeeling die cel vernieuwing stimuleert en de dode cellen verwijdert. Hierdoor wordt de huid egaler. Tijdens de acne behandeling Amersfoort wordt gebruik gemaakt van deze peeling. De acne behandeling Amersfoort wordt vaak in kuurverband geadviseerd. De behandelingen worden elke week of eens in de twee weken uitgevoerd. Ook wordt er gebruik gemaakt van een ‘post peel mask’. Dit is een crème die ervoor zorgt dat het ontstekingsproces afneemt. Deze behandeling zorgt er niet alleen voor dat acne verdwijnt, maar ook dat de huid er jonger uitziet.

TCA Peeling
Prijslijst
Huidtherapeut

Waarom acne behandelen?

Voor veel mensen zorgt acne voor onzekerheid. Daarnaast kan acne zorgen voor blijvende littekens. Ook kan een verkeerde verzorging of het uitknijpen van puistjes de symptomen verergeren. Op de website van de acne behandeling amersfoort is veel informatie te vinden over acne en over de SkinTech® Easy TCA® peeling.

NU TIJDELIJK GRATIS CONSULT!

0
You can add up to 10 elements, position them left or right, change vertical position, change icon img, background color and more...
Call 123-4567