ACNE

Acne2018-06-05T10:27:50+00:00

Acne behandeling

Acne, veel mensen brengen dit in verband met puistjes en de pubertijd. Maar wat is acne eigenlijk? En wat kan een acne behandeling betekenen voor mensen met acne?

Over acne

Wie last heeft van acne, heeft last van ontstoken talgkliertjes in de huid. Door deze ontsteking ontstaan mee-eters en puistjes. Veel talgkliertjes zitten op het gezicht en rug, waardoor juist op die plekken acne ontstaat. Vaak ontstaat acne in de puberteit door hormonale veranderingen. Maar ook door genetische factoren, ondervoeding, stress en het Polycysteus ovarium syndroom kan acne ontstaan. Daarnaast kan cosmetica een boosdoener zijn. Acne kan op iedere leeftijd voorkomen, zelfs bij baby’s. Al is het bij baby’s meestal heel onschuldig. Er zijn veel misverstanden over acne. Acne is namelijk niet het gevolg van het eten van varkensvlees, chocola of veel vet. Voor mensen met acne kan de acne behandeling Amersfoort uitkomst bieden.

Wat kan AJ Skin Clinic voor u betekenen?

Bij AJ Skin Clinic worden er verschillende soorten behandelingsmogelijkheden aangeboden voor pigmentvlekken door acne. De melanostop peeling is een chemische peel wat speciaal wordt toegepast op hyperpigmentatie en acne rest littekens. Dit is een gecombineerde peeling wat de pigmentaanmaak zal remmen. Het doel van deze peeling is het egaliseren van de huid, verlichten, verminderen van pigmentvlekken en het verminderen van acne. Deze peeling wordt gecombineerd met thuisproducten. Het is zeer van belang dat u het protocol en advies van de huidtherapeut volgt en een goede samenwerking aangaat voor een optimaal eindresultaat. Deze behandeling kunt u zowel in losse behandelingen als kuurvorm aangeboden. Voor optimaal resultaat wordt een behandelingskuur geadviseerd.

TCA Peeling
Prijslijst
Huidtherapeut

AJ skin clinic acne behandeling stappen

  1. Reiniging van de huid met een milk of gel cleanser, product wordt aangepast aan het huidtype.
  2. Voorbereiding op de peeling met de pre- procedure cleansing solution.
  3. Meso peel melanostop wordt d.m.v. steriele gaasjes op de huid aangebracht. De meso peel melanostop is een chemische peeling.
  4. De peeling zal geneutraliseerd worden na de inwerktijd d.m.v. een neutralizer spray.
  5.  Crystal fiber mask hydrateert en activeert de cel mechanismen en zorgt dat de huid gekalmeerd wordt. Bestanddelen van het masker bestaat voornamelijk uit hyaluronzuur.
  6. Dag verzorging en sun protection wordt aangebracht. De huid dient altijd goed beschermt te worden tegen de zon

NU TIJDELIJK GRATIS CONSULT!

0
You can add up to 10 elements, position them left or right, change vertical position, change icon img, background color and more...
+3163687796195
WhatsApp chat