Tca peeling Amersfoort

Tca peeling Amersfoort

TCA Peeling Amersfoort, Jouw huid weer in topconditie.

Waar een TCA peeling goed voor is? Je kunt eigenlijk beter vragen waarom je niet voor deze behandeling zou kiezen. Bijvoorbeeld als je weer die frisse en jeugdige uitstraling van vroeger terug wil. Maar ook als je last hebt van pigmentvlekken of van littekens door acne kan een TCA peeling de helpende hand bieden. Wanneer je tot de conclusie komt dat je huid er wel eens beter heeft uitgezien, om welke reden dan ook, staat het team van huidspecialisten bij van AJ Skin Clinic voor je klaar. Wij helpen je graag aan een huid in topconditie.

Snel resultaat met 

Een TCA peeling is een hele effectieve en daarom ook erg populaire gezichtsbehandeling om je huid weer te laten stralen. Door de toepassing van trichloorazijnzuur door onze huidspecialisten zal de bovenste huidlaag afschilferen. Je zult merken dat dit proces versneld plaatsvind door de peeling. Daarnaast krijgt de huid ook de kans nieuwe huidcellen aan te maken, en wordt ook de productie van collageen gestimuleerd. Het resultaat mag er zijn. Een fris ogende huid, waardoor je weer zelfverzekerd kunt stralen. Je bent mooi zoals je bent. Een TCA peeling bij AJ Skin Clinic zorgt ervoor dat je dat weer durft te laten zien.

voorbereiding op de herfst

Een huid die soepel en zacht aanvoelt is natuurlijk het hele jaar door heel fijn. Toch is de aankomende herfst- en winterperiode ideaal om te kiezen voor een TCA peeling. In de zomer heeft je huid namelijk behoorlijk te lijden gehad onder de invloeden van de zon. Hoe lekker dat zonlicht ook voelt, we kunnen niet ontkennen dat UV-licht schadelijk is. Vaak valt daarom ook huidveroudering meer op zodra de herfst een feit is. Je kwetsbare huid kan daarom een TCA peeling goed gebruiken. Zo zorg je er ook voor dat guur weer en kou minder invloed hebben op jouw uitstraling. 

Professionele

Bij AJ Skin Clinics is jouw huid in professionele handen. Bij ons kun je er dus op vertrouwen dat je een advies krijgt waar je echt wat mee kunt. Zo kunnen wij je ook een goede inschatting geven van het aantal behandelingen dat voor jouw huid nodig is. Het kan zijn dat je met enkele TCA peelings weer kunt genieten van een huid in topvorm. Vaak zijn er wel een zestal behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. De juiste verzorging helpt je huid sneller te herstellen van de TCA peeling. Bij AJ Skin Clinic kun je daarom ook terecht voor verzorgingsproducten die bij jouw huidtype passen. 

Celvernieuwing

AJ Skin Clinic is een goede investering waar je huid zichtbaar van op zal knappen. De behandeling met trichloorazijnzuuroplossing zorgt ervoor dat de werking effectief is. De huid krijgt de kans zich van binnenuit te herstellen. Je huid ziet er dankzij een TCA peeling rustiger uit. Door de celvernieuwing die ontstaat zullen ook verkleuringen en littekens minder worden. Het effect zal opvallend zijn en ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit. Een mooie en zachte huid valt op en mag gezien worden. Deze herfst en winter is het tijd voor jou. Je huid krijgt bij AJ Skin Clinic alle tijd en aandacht die het verdient.