rimples

Rimpels

Wil jij er jonger uit zien zonder rimpels?

Als je ouder wordt krijg je uiteindelijk rimpels. Bij de één gebeurt dat op jongere leeftijd dan bij de ander. Vooral vrouwen, maar ook veel mannen vinden het niet mooi staan als er rimpels in het gezicht ontstaan. Het kan gaan om de zogenaamde ‘kraaienpootjes’ in de ooghoeken maar ook om rimpels in het voorhoofd. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om rimpels te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen als ze nog niet te diep zijn. Je kunt hier zelf wat aan doen door de juiste huidverzorging te gebruiken, maar als dat niet voldoende resultaat oplevert kun je de hulp inroepen van de specialisten van AJ Skin Clinic.

Een persoonlijke behandelplan voor de behandeling van rimpels

Een goede analyse van je huid is belangrijk bij de behandeling van rimpels. Bij je eerste afspraak wordt dan ook als eerste bekeken wat voor huidtype je hebt en hoe de rimpels het beste kunnen worden bestreden. Er wordt een op maat behandelplan gemaakt dat specifiek is opgesteld voor jouw huid. Daardoor zal de behandeling ook in de meeste gevallen een stuk effectiever zijn dan wanneer je zelf aan de slag gaat met smeerseltjes. Misschien denk je bij het bestrijden van rimpels meteen aan botox. Dit is een optie, maar zeker niet in alle gevallen de meest voor de hand liggende behandeling.

Rond lopen met rimpels hoeft niet meer

Sommige mensen vinden het niet erg dat ze rimpels krijgen. Het hoort bij het ouder worden, vinden ze. Maar als jij het wel als een probleem ervaart, dan kun je er nu iets aan laten doen. Maak een afspraak bij AJ Skin Clinic en we gaan samen met jou bekijken wat we kunnen doen om jouw rimpels te laten verdwijnen of in ieder geval een stuk te verminderen. We bespreken alle opties met je en samen kiezen we uiteindelijk de voor jouw huid beste behandeling. Je kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 085 743 01 22.

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek