Voedingssupplementen voor de huid

Voedingssupplementen voor de huid

We willen allemaal een mooie, zachte, stralende, vlekkeloze en vooral een perfecte huid. De één doet er meer voor dan de ander, net zoals de één er meer voor over heeft dan de ander. Wat doe jij voor een mooie huid? Breng jij maandelijks, of misschien wel wekelijks, een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste? Brouw jij in je vrije tijd op kruiden gebaseerde, natuurlijke middelen? Of houd jij het simpelweg bij dagelijks de huid reinigen en goed water drinken?

Ken je de uitspraak “schoonheid zit van binnen”? Vast wel. Dit geldt niet alleen voor schoonheid in de vorm van een goed innerlijk of karakter, maar ook je gezondheid. Voedingssupplementen halen deze inner-schoonheid naar boven en bovenal: tevoorschijn! “Hi there, beauty!” zeg je dan tegen jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Stralen dankzij voedingssupplementen, het kan! Sterker nog, veel celebs zweren erbij.

Ons advies is om dagelijks multivitamine in te nemen. Multivitamine bevat alle vitamines die een mens dagelijks nodig heeft. Zo bevat het onder andere Omega 3, wat ontstekingsremmend werkt en tevens goed is voor je hart- en bloedvaten. Tevens is het raadzaam om extra vitamine D in te nemen in de winterperiode.

We zoomen tijdens deze blog iets verder in op Omega 3. Waar vind je dit, behalve in multivitamine? Omega 3 kan je vinden in vis, met name vette vis, maar ook in plantaardige producten zoals lijnzaadolie en noten. Oké, het is goed voor je hart- en bloedvaten, maar wat heeft dat met de huid te maken? Dat leggen we je met alles liefde uit!

Voordelen Omega 3 voor de huid:

  • Houdt de huid soepel;
  • Werkt ontstekingsremmend (denk aan acné, eczeem etc.);
  • Verkleint de kans op vochtverlies (voorkomt dus een vochtarme huid);
  • Vermindering van roodheid in de huid.

Er zijn natuurlijk nog een heleboel andere voedingssupplementen, maar één ding is zeker: met alleen voeding en crèmes gaan we het niet redden. Ben jij benieuwd wat het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag persoonlijk advies. Indien gewenst kan dit met een EMB (energetische morfologische bloedtest) E