Laser Ontharen

Laser ontharen

Laser ontharen

Permanent ontharen – permanente oplossing

Steeds meer mensen kiezen ervoor zich permanent ontharen door middel van laser ontharen. Dit kan een medische oorzaak hebben, of simpelweg omdat ze het zat zijn zich (dagelijks) te moeten scheren. Met de laser van AJ SkinClinic kom je gegarandeerd van je ongewenste haartjes af. permanent ontharen wint aan populariteit, omdat het steeds betaalbaarder wordt. De haartjes worden op een duurzame manier verwijderd en de huid blijft daarbij intact. Je kunt onder andere kiezen voor het permanent ontharen van je gezicht, oksels, bikinilijn, buik en benen.

Alexandrite en YAG laser ontharen voor iedere huidtype.

De quanta system light laser kan de beharing van elk huidtype stoppen. Het is wel belangrijk dat de haren pigment bevatten, dus rode, blonde, witte en grijze haren komen niet in aanmerking. Na ongeveer 6 tot 8 behandelingen (afhankelijk van het huidtype) hoef je je nooit meer te scheren, epileren of te harsen. Daarnaast word je huid een stuk gladder.

Permanent ontharen is de laatste jaren steeds populairder geworden.

Dit komt omdat de behandeling zeer effectief is en tevreden klanten oplevert. Bij AJ SkinClinic maken we gebruik van de Quanta System Light laser, een van de meest veelzijdige lasersystemen op de markt. Het laserapparaat heeft een Alexandrite 755 nm lange puls en een Nd: YAG 1064 nm kort een lange pulps. Daardoor kan hij alle huidtypes ontharen.

Quanta system light

Met de Quanta System Light laser worden de haarzakjes behandeld met een geconcentreerde lichtbundel. Dit is niet pijnlijk, hoogstens vervelend.
Het is te vergelijken met speldenprikjes op je huid. De lichtstraal die de laser uitzendt, wordt omgezet in warmte en via het pigment in het haar naar het haarzakje gezonden. Dit maakt de haarwortel kapot. Omdat we gebruik maken van erg sterk laserlicht worden zelfs de meest diepe haarwortels bereikt. Zo krijg je een maximaal resultaat.

Na Laseren

De huid wordt na de behandeling meteen behandeld met een gel op basis van aloë vera. Het kan zijn dat je huid na de behandeling wat branderig aanvoelt, of gezwollen is. Het lijkt een beetje op verbranding door de zon. Dit kan niets kwaad. Je moet de eerste 24 uur na je behandeling wel voorzichtig zijn met je huid. Dit betekent dat je niet te heet moet douchen en geen deodorant, make-up, scrubs en bodylotion mag gebruiken.
Twee weken voor en twee weken na de behandeling mag je ook absoluut niet
in de zon.

Permanent ontharen

Permanent ontharen heeft wel een paar behandelingen nodig, gemiddeld zo’n 6 tot 8. In de tussentijd heb je pauzes van 6 tot 8 weken. Zo krijg je het beste resultaat. Uiteindelijk ben je ongeveer een jaar tot anderhalf jaar bezig met de behandeling. In tegenstelling tot elektrisch
ontharen krijg je bij laser ontharen geen littekens.
Ben je geïnteresseerd in permanent ontharen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om je huidtype te bepalen.