Dermaceutic

Dermaceutic

Dermaceutic producten verkrijgbaar bij AJ Skin Clinic

Voor een doeltreffende aanpak van huidproblemen zijn alleen de beste producten goed genoeg. Bij AJ Skin Clinic is je huid in goede handen. Naast het esthetische aspect is voor ons ook de medische kant van het huidprobleem belangrijk. De producten van Dermaceutic is het resultaat van intensieve samenwerking met dermatologische specialisten. Zo kunnen we je helpen je huid de beste behandeling te geven. Ook jouw huid verdient het om te stralen. Vanaf 15 maart 2019 zijn deze kwaliteitsproducten verkrijgbaar bij AJ Skin Clinic.

Reinigen van de huid met Dermaceutic

Wist je dat het wonderen voor je huid kan doen als je gebruik maakt van de juiste producten? De peelings van Dermaceutic verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden en zorgen ervoor dat je huid minder snel zal uitdrogen. Je huid voelt niet alleen zacht aan, je zult merken dat je er een frisse uitstraling door krijgt. Ook talg en het gebruik van make-up doen je huid geen goed. Wil jij ook elke dag genieten van een frisse huid en een gehydrateerd gevoel? AJ Skin Clinic adviseert je graag welke producten van Dermaceutic bij jouw huid passen.

Pigmentvlekken behandelen met Dermaceutic

Elke huid vraagt om een andere aanpak. Pigmentvlekken kunnen vervelend en storend zijn. Droom jij ook van een beeldschone huid? Het mooie is dat ook jouw pigmentgevoelige huid een egale uitstraling kan krijgen met de producten van Dermaceutic. Tijdens een behandeling bij AJ Skin Clinic worden bestaande pigmentvlekken gereduceerd. Omdat de cel vernieuwing wordt gestimuleerd krijgen ook nieuw pigmentvlekken minder kans. Je huid wordt elastischer en komt in topconditie.