Anti veroudering

anti veroudering

Anti Veroudering

Een slappe huid is er het eerste zichtbare teken van. Die kent vele oorzaken. Een regelmatige en aangepaste verzorging zorgt voor een langdurige huidversteviging. Zoals een skinbooster als huidversteviging bijvoorbeeld. Woon je in amersfoort of omgeving? Dan kun je voor zo’n deugddoende en doeltreffende Skinbooster behandeling terecht bij de huidtherapeuten van de Ajskin Clinic. Oorzaken Een slappe huid heeft de meest uiteenlopende oorzaken.

We zetten de belangrijksten voor jou op een rijtje:

Roken: stimuleert huidveroudering en het ontstaan van een slappe huid Teveel zonlicht en een te lang verblijf onder de zonnebank Te weinig lichaamsbeweging Blootstelling aan sterk wisselende weersomstandigheden en vooral aan hoge en lage temperaturen, vochtigheid en een schrale en uitdrogende wind Overmatig gebruik van alcohol Stress is de grootste vijand van een gezonde en stevige huid Een gebrek aan slaap.

Anti veroudering behandeling.

Dan kun je voor zo’n deugddoende en doeltreffende Skinbooster terecht bij de huidtherapeuten van de Aj skin Clinic . Behandeling U wilt toch ook zo lang mogelijk uw strakke en stralende huid behouden? Ga dan voor een professionele behandeling en een huidversteviging en met een skinbooster. Daar kun je voor terecht bij gespecialiseerde huidtherapeuten zoals die van Aj skin Clinic . Een behandeling met Skinboosters wordt gegeven dringt diep in je huid en zorgen voor een langdurig resultaat. Veel langer dan met fillers. Skinboosters Hyaluronzuur is het belangrijkste bestanddeel van Skinboosters. Deze stof is onmisbaar voor een goede huidversteviging. Skinboosters zorgen voor een langdurige verbetering van je huidstructuur en geeft de gezondheid van je huid een stevige… boost.

Andere voordelen van Skinboosters:

Hydrateren je huid Zorgen voor een betere conditie van je huid Zorgen voor een efficiënte huidversteviging en een zichtbaar strakke en zichtbaar jonge huid Geven je huid meer volume Zijn doeltreffend tegen fijne lijntjes en rimpels Maken je huid soepel en elastisch Maken je poriën minder zichtbaar Oppervlakkige injecties De behandeling met Skinboosters bestaat uit enkele oppervlakkige injecties met hyaluronzuur die je nauwelijks voelt. Hyaluronzuur zorgt voor de aanmaak van extra collageen, een stof die onze huid zacht en soepel maakt. Een behandeling voor huidversteviging zoals die van skin booster telt enkele sessies van telkens een half uur bestaat uit meerdere sessies. Het resultaat van zo’n behandeling blijft één jaar lang zichtbaar.

Woon je in amersfoort of omgeving? Dan kun je voor zo’n deugddoende en doeltreffende Skinbooster behandeling terecht bij de huidtherapeuten van de Ajskin Clinic .

Zo krijg je weer een jonge en stevige huid Ons natuurlijk verouderingsproces kunnen we niet stoppen, gelukkig wel vertragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *