Rug Ontharen

Rug Ontharen: Permanente oplossing met de laser Duetto MT

Heeft u last van ongewenst rughaar en zoekt u een permanente oplossing? Rug ontharen met de geavanceerde Laser Duetto MT biedt de ideale oplossing. Deze innovatieve technologie combineert twee krachtige lasers om een effectieve en langdurige ontharing te garanderen, ongeacht uw huidtype of haarkleur. Ontdek in deze gids hoe rug ontharen werkt, de voordelen van de Laser Duetto MT, en wat u kunt verwachten tijdens en na de behandelingen.

Wat is de laser Duetto MT?

De Laser Duetto MT is een geavanceerd laserapparaat dat speciaal ontworpen is voor effectieve en permanente ontharing. Deze technologie combineert de voordelen van Alexandrite en Nd lasers, waardoor het geschikt is voor diverse huidtypen en haarkleuren.

Hoe werkt rug ontharen?

De Laser Duetto MT werkt door geconcentreerde lichtpulsen naar de haarzakjes te sturen. Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haren, wat resulteert in verhitting en uiteindelijk de vernietiging van de haarzakjes. Dit voorkomt toekomstige haargroei.

Voordelen van rug ontharen met de laser Duetto MT

  1. Permanente Resultaten: Na een reeks behandelingen wordt het haar permanent verminderd.
  2. Snelle Behandeling: Dankzij de krachtige dubbele lasertechnologie zijn behandelingen snel en efficiënt.
  3. Geschikt voor Alle Huidtypen: De combinatie van Alexandrite en Nd

    lasers maakt het mogelijk om zowel lichte als donkere huidtypen te behandelen.

  4. Minimale Pijn: De geïntegreerde koelsystemen zorgen voor een comfortabele behandeling met minimale pijn.

Wat te verwachten tijdens de behandeling

Voorbereiding: Het is aanbevolen om het te behandelen gebied een paar dagen voor de afspraak te scheren.

Tijdens de Behandeling: U zult lichte prikjes voelen wanneer de laser over uw huid gaat. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het gebied.

Na de Behandeling: Er kan enige roodheid of zwelling optreden, wat binnen enkele uren tot een dag verdwijnt. Het is belangrijk om blootstelling aan de zon te vermijden en een goede zonnebrandcrème te gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen

  • Vermijd zonnebaden of zonnebankgebruik ten minste twee weken voor en na de behandeling.
  • Gebruik geen zelfbruiners voorafgaand aan de behandeling.
  • Informeer uw specialist over eventuele medicijnen of huidaandoeningen.

Aantal behandelingen

Voor optimale resultaten zijn meestal 6 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Dit komt omdat de laser alleen effectief is op haar dat zich in de groeifase bevindt.

Prijzen en pakketten

De prijzen voor rug ontharen met de Laser Duetto MT variëren afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en het aantal benodigde sessies. Veel klinieken bieden pakketten aan die voordeliger zijn dan losse behandelingen.

Waarom kiezen voor ons?

Ervaren Specialisten: Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in laserontharing en zijn getraind in het gebruik van de Duetto MT.

Veiligheid en Comfort: Wij maken gebruik van de nieuwste technologie en technieken om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig en comfortabel is.

Klanttevredenheid: Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid en bieden persoonlijke consultaties om uw individuele behoeften te begrijpen en te vervullen.

Maak een Afspraak

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe de Laser Duetto MT u kan helpen om voorgoed van ongewenst rughaar af te komen.

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek