Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken

Je wil je huid natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Ook als je ouder wordt zijn je uiterlijk en uitstraling belangrijk. Ouderdomsvlekken ontstaan vaak pas na je vijftigste, maar ze kunnen ook al eerder voorkomen. Deze huidaandoening komt vaak voor op de handen en in het gezicht en kan dus een ontsierend effect hebben. Het goede nieuws: behandeling met de ultramoderne laser van AJ Clinics is effectief tegen ouderdomsvlekken.

Huidveroudering

Helaas moeten we er uiteindelijk allemaal aan geloven: het proces van veroudering is onomkeerbaar. We worden allemaal ouder, maar dan wel graag op een gezonde en aantrekkelijke manier. Bij AJ Clinic kunnen we je daarbij helpen. Zeker als je pech hebt en een genetische aanleg hebt kunnen ouderdomsvlekken al ontstaan als je nog maar net dertig bent. Ben je een zonaanbidder? Dan heb je een dubbel zo grote kans dat je vroeg of laat ouderdomsvlekken gaat vinden op je lichaam.

Verschillende vormen ouderdomsvlekken 

De welbekende leverkleurige vlekjes die veel lijken op moedervlekken zijn niet de enige vorm van ouderdomsvlekken. Het kunnen ook wratjes zijn van enkele centimeters groot. Wist je dat de vlekken zelfs paars of wit van kleur kunnen zijn? Ook deze vormen zijn onschadelijk, maar je wil er natuurlijk het liefste helemaal van af komen. Vaak worden mensen met ouderdomsvlekken ouder geschat dan dat ze zijn, dus een behandeling bij AJ Clinic is dan de oplossing.

Goede resultaten ouderdomsvlekken 

Een chemische peeling kan de vlekken aanzienlijk verminderen, maar met een laserbehandeling behaal je de beste resultaten. De nieuwe generatie laser die AJ Clinic gebruikt levert snel een zichtbare verbetering. Het overtollige pigment wordt verwijderd zonder de rest van de huid te beschadigen. Zo wordt ouder worden een stuk aangenamer.

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek