Laserontharing Oksels

Laserontharing Oksels

Het ontharen van oksels met de Duetto MT-laser. Laserontharing is een populaire en effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen en langdurige resultaten te bereiken. Hier vindt u alles wat u moet weten over deze behandeling.

Wat is de Duetto MT-laser?

De Duetto MT-laser combineert twee golflengten: Alexandriet (755 nm) en Nd

(1064 nm). Dit maakt het apparaat zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende huidtypen en haarkleuren. Het gebruik van beide golflengten zorgt voor een veilige, effectieve en comfortabele behandeling.

Voordelen van laserontharing

 1. Langdurige Resultaten: Na een aantal behandelingen kunt u genieten van een gladde huid zonder ongewenste haargroei.
 2. Tijdsbesparing: Geen gedoe meer met dagelijks scheren of regelmatig harsen.
 3. Minder Irritatie: Laserontharing vermindert ingegroeide haren en huidirritatie die vaak voorkomt bij andere ontharingsmethoden.
 4. Kostenbesparend op Lange Termijn: Hoewel de initiële kosten hoger zijn, bespaart u op lange termijn op andere ontharingsproducten en behandelingen.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de behandeling met de Duetto MT-laser worden lichtpulsen naar de haarfollikels gestuurd. De energie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in de haren, wat resulteert in het vernietigen van de haarzakjes zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit verhindert toekomstige haargroei.

Voorbereiding op de behandeling

 1. Vermijd Blootstelling aan de Zon: Zorg ervoor dat u minimaal twee weken voor de behandeling geen zonnebaden of zonnebanken gebruikt.
 2. Niet Harsen of Epileren: Harsen en epileren moeten minimaal vier weken voor de behandeling worden vermeden, omdat de haarfollikels nodig zijn voor een effectieve behandeling.
 3. Scheren: Scheer de te behandelen gebieden 24 uur voor de afspraak.

Wat te verwachten tijdens en na de behandeling

 • Tijdens de Behandeling: U kunt een lichte prikkeling of warmtegevoel ervaren, maar de meeste mensen vinden de behandeling goed te verdragen.
 • Na de Behandeling: De huid kan tijdelijk rood of licht gezwollen zijn, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen.

Nazorg tips

 1. Vermijd Hitte en Wrijving: Vermijd hete douches, sauna’s en strakke kleding op de behandelde gebieden voor 24-48 uur.
 2. Hydrateren: Gebruik een zachte, kalmerende lotion om de huid gehydrateerd te houden.
 3. Bescherming tegen de Zon: Gebruik altijd zonnebrandcrème met een hoge SPF op de behandelde gebieden om pigmentatieproblemen te voorkomen.

Aantal sessies en resultaten

De meeste mensen hebben tussen de 6 en 8 sessies nodig voor optimale resultaten. Dit varieert echter afhankelijk van het haartype, de huidskleur en het behandelde gebied. Sessies worden meestal met een tussenpoos van 4-6 weken gepland om de haargroeicyclus effectief te behandelen.

Boek een Consult

Bent u geïnteresseerd in laserontharing van uw oksels met de Duetto MT-laser? Boek vandaag nog een consult om uw vragen te bespreken en een behandelplan op maat te laten maken door onze ervaren specialisten.

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek