GOEDAARDIGE HUIDTUMOREN

Goedaardige huidtumoren

Wanneer je een bultje of plekje op je huid ontdekt dat daar voorheen nog niet was dan is dat soms flink schrikken. Huidkanker is een groeiend probleem, onder andere vanwege zonnebaden zonder goede bescherming. Maar ook als je wel altijd goed oplet in de zon kun je een goedaardige huidtumor krijgen, want huidtumoren kunnen natuurlijk ook een andere oorzaak hebben. Vaak zijn ze goedaardig en kunnen zonder problemen worden verwijderd.

Laat een goedaardige huidtumor deskundig verwijderen

Een goedaardige huidtumor moet zorgvuldig worden verwijderd. Dit mag alleen gedaan worden door specialisten met een medische achtergrond. Je kunt hiervoor terecht bij AJ Skin Clinic. Hier werken mensen die geschoold zijn om kleine goedaardige huidtumoren deskundig te verwijderen. Zeker als het gaat om een tumor die op een zichtbare plaats zit, zoals in het gezicht of de hals, is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan om zo min mogelijk littekenweefsel zichtbaar te laten zijn. Vaak kun je een klein litteken na verwijdering eenvoudig maskeren met de juiste make-up. Ook hierover kun je bij AJ Skin Clinic advies krijgen.

Wil jij ook van een ontsierende oneffenheid in je huid af?

Heb jij een goedaardige huidtumor en wil je die laten verwijderen? Maak dan direct een afspraak bij AJ Skin Clinic. Bedenk hierbij dat een goedaardige tumor die niet tijdig wordt verwijderd uiteindelijk kan ontaarden in kwaadaardig en dus huidkanker kan veroorzaken. Op tijd ingrijpen is dus zeker niet onbelangrijk. Je kunt direct een afspraak maken. Je kunt bellen met telefoonnummer 085 743 01 22 of stuur een berichtje via Whatsapp of een e-mail. Dit kan uiteraard ook als je een vraag hebt. Je kunt ook gebruik maken van onze live chat om je vraag te stellen of een afspraak te maken.

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek