droge huid

Droge huid

Een droge huid kan erg vervelend zijn. De huid voelt dan niet prettig aan en ziet er niet gezond uit. Als je al een tijdje zelf hebt geprobeerd om het probleem op te lossen wordt het misschien tijd om hier een specialist naar te laten kijken. Huidproblemen kunnen heel divers zijn en hebben verschillende oorzaken. Aspecten als voeding en algehele conditie kunnen hierbij ook een rol spelen. Een effectieve behandeling kan pas worden ingezet als de oorzaak van een huidprobleem bekend is.

Een persoonlijk behandelplan voor de droge huid

Bij AJ Skin Clinic kun je terecht voor een persoonlijk behandelplan voor de droge huid. Bij je eerste bezoek wordt de huid goed geanalyseerd om te ontdekken waarom je last hebt van een droge huid. Na deze analyse kan er een op maat behandelplan voor jouw droge huid worden opgesteld. Dit plan beslaat vaak meerdere behandelingen, omdat huidproblemen vaak wat langer tijd nodig hebben om te worden opgelost. Maar het uiteindelijke doel is natuurlijk ervoor te zorgen dat je huidprobleem definitief wordt verholpen en dat je weer kunt stralen.

Behandeling met uitsluitend topkwaliteit producten

Uiteraard werkt AJ Skin Clinic uitsluitend met schoonheids- en verzorgingsproducten van de beste merken. Bij de analyse van je droge huid of ander huidprobleem wordt een keuze gemaakt uit lotions en crèmes en andere producten die specifiek geschikt zijn om jouw droge huid weer soepel en gehydrateerd te krijgen. Deze producten kun je bij ons ook kopen om ze thuis te gebruiken zodat je je huid overal en altijd optimaal kunt verzorgen. Wil jij ook van je droge huid af? Maak dan nu een afspraak bij AJ Skin Clinic. Als het om een puur medische aandoening gaat dan kom je mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. AJ Skin Clinic werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland.

 
: amersfoort@ajskinclinic.nl

 

Neem contact op voor een gratis intake gesprek