ROKERSHUID

Rokershuid2018-03-13T08:46:41+00:00

Rokershuid

Roken is ongezond, dat weten we allemaal. Het is een slechte gewoonte die tal van gezondheidsproblemen met zich meebrengt en op zoek gaan naar manieren om die tegen te gaan is dan ook belangrijk. De behandeling van een rokershuid kan op verschillende manieren gebeuren. Eerst en vooral is het van belang om te weten wat een rokershuid en de behandeling ervan inhouden.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een kosteloos intakegesprek plaats. Hierin worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut. Zowel de voor- als de nadelen van een eventuele behandeling worden met u doorgenomen.

Behandeling

Hoewel de naam het natuurlijk zelf zegt zijn er doorgaans verschillende manieren waarop de nadelige effecten van roken zich via de huid tonen. De huid van iemand die rookt is vaak uitgedroogd maar het is ook te zien aan de kleur, doorbloeding en textuur van de huid. Zo is er vaak sprake van oneffenheden in de vorm van bultjes en puistjes, pigmentvlekken, verstoppingen van poriën en bloedvaten. De behandeling van deze symptomen is dan ook een zaak die een specifieke aanpak vereist om de chronische effecten va het roken te verminderen.

Roken is zo ongezond door de inname van nicotine, een stof die de bloedvaten in je huid vernauwt. Hierdoor krijgt deze minder zuurstof en voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid. Het gevolg? Een vale, grauwe huiskleur die overal op het lichaam te zien is. Daarbij zorgt de slechtere doorbloeding van de huid ervoor dat deze kouder aanvoelt en een gelige kleur heeft.

Een rokershuid is niet enkel voor uw hart en longen een bedreiging, het draagt ook allesbehalve bij aan de schoonheid van de huid. De eenvoudigste manier om een rokershuid tegen te gaan is natuurlijk stoppen met roken maar daarnaast ook door middel van een skinbooster behandeling.

Een skinbooster bestaat uit natuurlijk hyaluronzuur en andere ingrediënten die de huid gaan voeden en hydrateren. De booster wordt in de huid aangebracht via microneedling (met kleine injecties) en geeft na slechts drie behandelingen al resultaat!

TCA Peeling
Prijslijst
Huidtherapeut

NU TIJDELIJK GRATIS CONSULT!

0
You can add up to 10 elements, position them left or right, change vertical position, change icon img, background color and more...
+3163687796195
WhatsApp chat