HUIDVERSLAPPING

Huidverslapping2018-02-02T10:45:42+00:00

Huidverslapping

Ons natuurlijke verouderingsproces kunnen we niet tegenhouden, gelukkig wel vertragen. Een verslapping in de huid is er het eerste zichtbare teken van. Die kent vele oorzaken. Een regelmatige en aangepaste verzorging zorgt voor een langdurige huidversteviging. Zoals een skinbooster als huidversteviging bijvoorbeeld.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een kosteloos intakegesprek plaats. Hierin worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut. Zowel de voor- als de nadelen van een eventuele behandeling worden met u doorgenomen.

Behandeling

Een verslapping in de huid heeft de meest uiteenlopende oorzaken. We zetten de belangrijkste voor u op een rijtje:

  • Roken: stimuleert huidveroudering en het ontstaan van een slappe huid
  • Teveel zonlicht en een te lang verblijf onder de zonnebank
  • Te weinig lichaamsbeweging
  • Blootstelling aan sterk wisselende weersomstandigheden en vooral aan hoge en lage temperaturen, vochtigheid en een schrale en uitdrogende wind
  • Overmatig gebruik van alcohol
  • Stress is de grootste vijand van een gezonde en stevige huid
  • Een gebrek aan slaap
TCA Peeling
Prijslijst

De behandeling met Skinboosters bestaat uit enkele oppervlakkige niet voelbare injecties met hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor de aanmaak van extra collageen, een stof die onze huid zacht en soepel maakt. Een behandeling voor huidversteviging telt drie tot vier sessies van telkens een half uur. Het resultaat van zo’n behandeling blijft voor lange duur zichtbaar.

NU TIJDELIJK GRATIS CONSULT!

0
You can add up to 10 elements, position them left or right, change vertical position, change icon img, background color and more...
+3163687796195
WhatsApp chat