GROVE PORIËN

Grove Porien2018-06-26T13:05:55+00:00

Grove poriën

Grove poriën zijn erg storend. Hoe egaler je huid immers is, hoe frisser je uitstraling! Maar wat zijn grove poriën nu precies, hoe komen ze tot stand en wat houdt een behandeling in? Je huid heeft talg en dat houdt de huid soepel. Het kan echter gebeuren dat er te veel talg wordt aangemaakt op bepaalde plaatsen (zoals de neus, de kin en het voorhoofd) waardoor dit zichtbaar is. Er ontstaan dan onzuiverheden.

Intakegesprek

Voorafgaand aan de behandeling vind er altijd een kosteloos intakegesprek plaats. Hierin worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut. Zowel de voor- als de nadelen van een eventuele behandeling worden met u doorgenomen.

Behandeling

Grove poriën komen meer voor bij mensen met een vettige huid en bij oudere mensen. Hierbij neemt de elasticiteit en kwaliteit van de huid gestaag af waardoor de wanden van poriën slapper worden en dus moeilijker kunnen samentrekken. Het gevolg is dat poriën oppervlakkiger op de huid komen te liggen en deze grover wordt van structuur.

Grove poriën zijn een vervelend fenomeen dat zowel de gezondheid als de uitstraling van de huid nadelig kan beïnvloeden. Bij de behandeling ervan kunt u gebruik maken van de Easy TCA peeling, die dankzij peeling de huid vernieuwd. Het gaat om een combinatiepeeling behandeling die de huid verbetert en zorgt voor een egaal resultaat. Celvernieuwing wordt gestimuleerd, dode huidcellen worden verwijderd en poriën worden kleiner bij een behandeling.

TCA Peeling
Prijslijst
Huidtherapeut

De behandeling van grove poriën Amersfoort

Grove poriën is een vervelend fenomeen dat zowel de gezondheid als de uitstraling van de huid nadelig kan beïnvloeden. Voor de behandeling ervan in Amersfoort kunt u gebruik maken van de Easy TCA peeling, die dankzij peeling de huid vernieuwd. Het gaat om een combinatiepeeling behandeling Amersfoort die de huid verbeterd en een egaal resultaat bereikt wordt. Celvernieuwing wordt gestimuleerd, dode huidcellen worden verwijderd en poriën worden kleiner bij een behandeling in Amersfoort!

NU TIJDELIJK GRATIS CONSULT!

0
You can add up to 10 elements, position them left or right, change vertical position, change icon img, background color and more...
+3163687796195
WhatsApp chat