Cryolipolyse

/Cryolipolyse
Cryolipolyse2018-10-24T22:32:53+00:00

Cryolipolyse – Vet bevriezing

Nu tijdelijk 50% korting op vet bevriezing.
8,9 en 10 november.

Vele kilo’s afgevallen, maar toch nog enkele plaatsen op je lichaam waar het moeilijker loopt?

Misschien herken je het wel. Je hebt je zeer goed aan je dieet gehouden en je bent dan ook zeer trots dat je veel kilo’s bent verloren hierdoor. Je zal dit dan ook goed merken aan je lichaam. Helaas zijn er ook plaatsen op je lichaam die minder goed reageren op het dieet. Plaatsen waar het vet ook eenvoudiger blijft zitten, waar je dieet dus geen vat op heeft. Hiervoor zou cryolipolyse kunnen helpen. Lees hieronder daarover meer informatie.

Clatuu, vet bevriezing?

De Clatuu is het meest geavanceerde cryolipolyse apparaat voor het bevriezen van vet cellen. Het doel van de behandeling van de Clatuu is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie. Cryolipolyse apparaten zijn niet nieuw, maar wel verschillend. De Clatuu onderscheidt zich op enkele onderdelen, waardoor hij beter werkt en prettig werkt.

Wat houdt de cryolipolyse behandeling in? 

Zeer simpel gezegd betekent dit dat overtollig vet op je lichaam afgebroken wordt door gebruik te maken van een toestel dat dit vet gaat bevriezen. Hoe komt dit? Onze vetcellen kunnen deze koude temperaturen niet verdragen. Wanneer dit toestel dus gebruikt wordt, herkennen onze hersenen deze vetcellen niet meer als de onze. Daarom worden ze dan ook afgestoten van ons lichaam. Dit gebeurt ook niet in een keer. Dit gebeurt heel geleidelijk. Gemiddeld duurt dit proces zo’n 8-12 weken. Dan ziet u de optimale resultaten. Na een behandeling kan je rekenen op een vermindering van vet met 20-30%. Voor velen zal dit voldoende blijken te zijn. Maar sommige mensen wensen dan toch nog een tweede beurt. Ook dit is natuurlijk mogelijk. Wel raden we je aan om bij eenzelfde plaats op het lichaam een 8-tal weken te wachten tot de tweede beurt. Hierdoor kan je lichaam ook even de nodige rust nemen na het afbreken van deze cellen.

Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Iedereen met een ‘probleemgebied’ kan hiervan gebruik maken. Dit betekent natuurlijk niet dat je niets meer hoeft te doen en plots de ideale maten zal krijgen. Maar voor mensen die merken dat ze bijvoorbeeld na het diëten toch niet alle vet op bovenarmen, buik, flanken, aan de love-handles, op de heupen enzovoort kwijt geraken, kan dit alvast een zeer goede ondersteuning bieden. Het zorgt er niet enkel voor dat er vet afgebroken wordt door het lichaam, maar ook dat het lichaam er strakker kan uitzien, en dit op de zones die je zelf wenst!

Voor welke gebieden op het lichaam?

Waarom de Clatuu?

De Clatuu is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals Niet invasieve behandeling
Love handles Natuurlijke vormgeving en contouring van het lichaam
Onderbuik Bewezen technologie
Dijen Snelle en simpele behandeling
BH uitstulpingen Aangepaste handstukken
Rug
Bovenarmen

Heb je ook interesse in een cryolipolyse behandeling?

Zegt het vet verminderen door deze methode jou ook wel iets? Wil je er graag meer informatie over? Boek dan zeker een vrijblijvende eerste afspraak. Daar kunnen we je alvast verder helpen met al je verdere vragen.

Waarom AJ Skin Clinic

  • Ervaren huidtherapeut

  • Resultaat gericht behandeling

  • Bewezen effectief en veilig

  • Tot -9 graden Celsius

  • Nazorg en controle

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 20:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 21:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
zondag gesloten

   085 743 01 22

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.

Afpsraak

Cryolipolyse 

Vanaf € 225,–

Tarieven

Maak nu afspraak

Wij adviseren u om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeuten.

Afpsraak
You can add up to 10 elements, position them left or right, change vertical position, change icon img, background color and more...
+3163687796195
WhatsApp chat